logo Taxi 4 - Taxi Budapest Change to english!
Taxireklám
Tartalomjegyzék
Taxireklám
Elhelyezhető reklámanyagok
Kedvezmények
Statisztika
Minden oldal
A fokozódó kommunikációs zajban egyre nagyobb kihívást jelent a „reklámzaj” áttörése, hiszen az egyre növekvő számú hagyományos médiafelület megjelenése miatt a célközönség tudatosan elfordul ezektől. Gondoljon csak bele, mennyivel jobban emlékezünk egy olyan hirdetésre, ami formájával, kreatív megjelenésével eltér a mindennapok során tapasztaltaktól.
kisebb költségbefektetés?
magasabb kontaktusszám?
Megoldás = TAXIREKLÁM!
A taxireklám megrendelői kihasználtsága a jelenlegi médiapiacon még nem érte el az optimális szintet, ám az eddigi megrendelőink, felhasználóink részéről történő pozitív visszajelzések és tapasztalataink azt mutatják, hogy szélesebb körben is érdemes a taxireklámban rejlő lehetőségeket igénybe venni.
Az egyéb médiákban (TV-, rádió, napi- és havilapok, köztéri), és újabban tömegesen gyártásra kerülő kiadványokban, füzetekben megjelenő hirdetések ár-érték arányához képest a taxireklám jó befektetés: mobil, nem korhoz és réteghez kötött, a napi kontaktusszám pedig igen magas. A reklámfelületek ellenőrzése, esetleges pótlása, cseréje cégünk munkatársai részéről napi szinten megoldott.
Felületeink megjelenése és paraméterei promóciós és image hirdetések megjelenítésére egyaránt alkalmasak.
Taxigépkocsijaink a főváros minden pontján és minden napszakban megtalálhatóak, ott is megfordulnak, ahol egyéb köztéri reklámlehetőség nem használható (pl.: Duna-part, Budai-vár, Margit-sziget,… stb.), vagy igen magas bekerülési költséggel érhető el hatékony eredmény.
Cégünk több száz szerződött partnere között megtalálhatóak a multinacionális cégek, bankok, intézmények, hotelek, vendéglátó egységek, amelyek munkatársai, döntéshozói, kül- és belföldi vendégei, nap, mint nap igénybe veszik szolgáltatásainkat, így találkoznak a taxigépkocsijainkon, illetve az utastérben elhelyezett reklámozói üzenettel.
A felhasználandó felületek vonatkozásában természetesen kevesebb darabszám, bizonyos felületeknél akár egyes autók kiválasztásának lehetőségével is, igényelhető.
A teljes állományra (450 db taxi gépkocsi) vonatkozó felületek megrendelése esetén kizárólagosságot is kérhet a reklámoztató.


 

taxi előrendelés

Közkívánatra

Régebbi rádiós reklámaink:További reklámainkat a TAXIREKLÁM menüpont alatt találja!

taxirendelés

címünk:
1141 Bp., Németpróna utca 35.
Megközelítés BKV-val:
Villamos: 3, 62.
Troli: 77, 82.
Busz: 7, 7gy., 24, 70, 73gy., 77, 173gy.

Általános e-mail cím:
taxi4@taxi4.hu