logo Taxi 4 - Taxi Budapest Change to english!
Okostelefonos taxirendelés

Cégünk a Taxi 4 egy forradalmian új taxi rendelési rendszert fejlesztett ki, nevezetesen egy valóban működő okostelefonos taxirendelési alkalmazást.

Ezen fejlesztés a rendelésfelvétel gyorsítására és egyszerűsítésére szolgál és reméljük megrendelőink körében hamar népszerűvé válik.

Az alkalmazást az Android Market-ből, vagy az App Store-ból lehet letölteni, illetve okostelefonon a http://m.taxi4.hu oldalon keresztül lehet megnyitni. Ezen kívül minden TAXI 4-es autón egy könnyen felismerhető matricát helyezünk el.

okostelefon_matrica

A szórólapon és a matricán látható ábra, az úgynevezett QR kód, az alkalmazás okostelefonra történő egyszerűbb letöltéséhez nyújt segítséget. Aki rendelkezik ilyen telefonnal, csak egyszerűen "beszkenneli" a képet és már meg is nyithatja telefonján az alkalmazást.

okostelefon_szorolap

A rendszer alkalmazása előzetes regisztrációt nem igényel!

Az alkalmazás megnyitását követően egy rendelési lap jelenik meg, amely kitöltésével és elküldésével rendelhető meg taxink. Amennyiben az Ön telefonja rendelkezik GPS alapú helymeghatározóval, akkor az Ön tartózkodási pontja egy kis térképen is megjelenik, amely segítségével egyszerűen leellenőrizheti, hogy rendelési címét jól írta be, vagy sem. Amennyiben ilyen alkalmazás nincs telefonján a térképpel kérjük ne foglalkozzon, mivel nem a pontos tartózkodási pontot mutatja.

A rendelés megírását követően az „elküldöm a rendelést” gomb megnyomásával tudja taxirendelését véglegesíteni.

A rendelés 10 másodpercen belül megérkezik központunkba, ezt követően egyik kezelőnk leellenőrzi a rendelést, majd elküldünk Önnek egy visszaigazolást a rendelés rögzítéséről. Fontos: minden mezőt töltsön ki, mert rendszerünk csak a pontosan kitöltött rendeléseket tudja befogadni, illetve feldolgozni!

Kérjük, hogy az Ön által okostelefonján megjelölt ponton tartózkodva, vagy odafáradva várja meg autónkat. Telefonját az utazás megkezdéséig ne kapcsolja ki, Kezelőnk bármilyen felmerülő probléma esetén a rendeléskor megadott telefonszámon keresztül veszi fel Önnel a kapcsolatot. Hosszabb várakozás esetén rendelését ne ismételje meg, hanem hívjon minket a 4-444-444-es telefonszámon.