Taxirendelés: (06-1) 4-444-444 Taxi4 Telenor telefonszám (06-20) 4-444-444 Taxi4 Telekom telefonszám (06-30) 2-444-444 Taxi4 Vodafone telefonszám (06-70) 4-444-444

Taxirendelés: (06-1) 4-444-444 Taxi4 Telenor telefonszám (06-20) 4-444-444 Taxi4 Telekom telefonszám (06-30) 2-444-444 Taxi4 Vodafone telefonszám (06-70) 4-444-444

A TAXI 4 szeretettel meghívja a Mikulás Rally-ra!

December 10. Veszprém (és környéke)

Mindenkit szerettel vár a TAXI 4

Ez az igazi jamboree!

Tisztelt Ügyfelünk

Kérjük frissítse a TAXI 4 taxirendelő alkalmazását. A mai naptól elérhető a TAXI 4 legújabb fejlesztése a "virtuális taxióra"! Reményeink szerint az újítással növeljünk utasaink velünk szembeni bizalmát és a megrendelőink számát is

Az újdonságot a mobiltelefonos alkalmazáson (Android és IOS) keresztül rendelő utasaink használhatják. A rendelés leadása nem változott, az újdonság kizárólag a beszállást követően tapasztalható.

Amikor a taxis megérkezik, a taxióra indításával egyiddőben a saját taxis kliensén megnyomja a „Beszáll” gombot ami az utas tehát az Ön telefonján automatikusan elindítja a virtuális taxiórát.

A viteldíj mérése alatt a rendszer folyamatosan ellenőrzi  a pontos mérés alapját képező GPS jelet a telefonon amelyet egy zöld csík jelez. Pontatlan GPS jel esetén a csík hossza rövidül illetve piros lesz.

A telefonon futó alkalmazás, mérés, folyamatosan szinkronban kell legyen a taxiórával. A fuvar végén az utasnak lehetősége van a taxióra által mutatott viteldíjat beírni az alkalmazásba, ahonnan kap egy rendszerüzenetet, hogy a viteldíj rendben, kifizethető. Az utasnak minden esetben a taxióra által mutatott díjat kell fizetni, a telefonon mutatott díj kizárólag tájékoztató jellegű!

Nagyobb 10%-ot meghaladó eltérés esetén a rendszer automatikusan generál egy panaszlevelet, amelyre a TAXi 4 vezetősége 1 munkanapon belül reagál. A levelet Önnek nem kötelező elküldeni, ez egy választható csatorna Önnek a reklamációra.

A TAXI 4 összes autója nyomkövető rendszerrel ellátott. Amennyiben a taxióra indokolatlanul  magasabb Összeget mutatott, Önnek  a teljes viteldíjat visszatérítjük a taxissal szemben megtesszük a szükséges lépéseket. Figyelem fontos: eltérő érték lehet egy GPS kimaradás vagy bármilyen technikai zavar esetén is!

 

Lejárt!
Utazzon a repülőtérre akár ingyen!!!

A promóciós nyereményjáték hivatalos leírása:

A promóció ideje alatt, 2016. június 03 – 2016. július 31. között, a TAXI 4-et okostelefonos alkalmazáson keresztül rendelő és utazó utasok között 59 napon keresztül kisorsolunk naponta 4 ingyenes repülőtéri fuvart. A játék ideje alatt összesen 236 „ingyenes” repülőtéri fuvar kerül kisorsolásra. A repülőtéri fuvar Budapest közigazgatási határán belülről, megszakítás nélkül a Liszt Ferenc repülőtér termináljáig érvényes, maximum 10.000,- Ft értékhatárig. A sorsolások minden héten egy alkalommal hétfői napon történik. A játék végén kisorsoljuk a fődíjat, a 100.000,- Ft értékű taxi utalványt.

Játékszabályok:

 1. A reklámcélú promóciós nyereményjáték időtartama:

  2016. június 03. 00 óra 00 perc és 2016. július 31. 24 óra 00 perc között,
   
 2. A nyereményjátékban való részvétel és részvételi feltételek:

  A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó, vagy ideiglenes lakhellyel rendelkező természetes személy, aki a meghirdetett időszakban okostelefonos alkalmazáson keresztül TAXI 4-et rendel, utazik. és a fuvarszolgáltatás díját készpénzzel vagy bankkártyával egyenlíti ki a Taxi 4 szerződéses vállalkozójának.
   
 3. A játékban nem vehetnek részt:

  A szervező tagjai és munkavállalói, a szervezővel szerződésben álló cégek valamint taxis vállalkozások, a vállalkozások tagjai és munkavállalói, valamint azok családtagjai.
   
 4. A nyertes kiválasztása:

  Az okostelefonos alkalmazáson keresztül beérkező taxi rendeléseket a TAXI 4 számítógépes rendszerében automatikusan rögzíti. A beérkező rendelések közül minden héten egy alkalommal, hétfői napon 11 órakor kerül kisorsolásra az előző heti összes (7 nap x 4 utas) nyertes.

  A nyertesek kiválasztása véletlenszerű sorsolással történik.
   
 5. Nyeremény átvétele:

  A nyertest a TAXI 4 telefonon, e-mailben, vagy SMS-ben értesíti, a nyeremény a nyerteshez történő eljuttatásáról a TAXI 4 gondoskodik.
   
 6. A Nyeremény felhasználása:

  A nyertesek az ajándék repülőtéri fuvart és a főnyereményt a 100.000,-Ft értékű taxi utalványt is legkésőbb 2016. december 31-ig veheti igénybe, vagy használhatja fel.
   
 7. Egyéb információ az nyereményjátékról:
   
  1. Az akcióban résztvevők az alkalmazás letöltésével és az okostelefonon keresztül történő taxi rendeléssel automatikusan regisztrálnak a játékban történő részvételre és ezzel elfogadják a Játékszabályt.
  2. A Szervező a Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt nem sorsol.
  3. A nyeremény készpénzre nem váltható.
  4. A nyertes a játékszabály elfogadásával hozzájárul, hogy a nyeremény átvételről fényképfelvétel készüljön, amelyet a TAXI 4 saját weboldalán és Facebook oldalán, valamint későbbi promócióiban időkorlát nélkül közzétehet illetve felhasználhat.

A promóciós játék szervezője:

TAXI 4 Kft.

1141 Budapest, Németpróna u. 35.

Cégj.sz: 01-09-713-070
 

A lebonyolításért felelős személy:

Pásztor Gábor

ügyv.ig.

Lejárt!

PROMÓCIÓS REPÜLŐTÉRI TRANSZFER NYEREMÉNYJÁTÉK - Közkívánatra az év végéig meghosszabbítva!

RENDELJE MEG REPÜLŐTÉRI SZÁLLÍTÁSÁHOZ TAXIJÁT A PROMÓCIÓS IDŐSZAKBAN A LENTI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS HA SZERENCSÉS ÖN NYER!

LEJÁRT

ISMÉT NYEREMÉNYJÁTÉK A TAXI 4-NÉL 2014. JÚNIUS 12 - 2014. JÚLIUS 12. KÖZÖTT!!!!

Nyerje meg a naponta kisorsolt 1-1 rekesz HEINEKEN SÖR egyikét!

Rendeljen és utazzon 2014. június 12. és 2014. július 12. között a TAXI 4-gyel és nyerje meg a 30 rekesz HEINEKEN SÖR egyikét. Önnek semmi más dolga nincs, csak annyi, hogy TAXI 4-et rendeljen.

Partnereink:

   

Honlap: blaho.hu