logo Taxi 4 - Taxi Budapest Change to english!
A TAXI4

Nagy tervekkel, és még nagyobb elszántsággal 2003 márciusában kezdtük meg működésünket a fővárosban. Célunk - mely a kezdetektől változatlan - az Európa szerte jól működő, fejlett technológiára épülő, színvonalas taxi szolgáltatás magyarországi megteremtése.

A budapesti taxi piacon jelenleg elfoglalt pozíciónkat biztos alapokra helyezte, hogy indulásunk első évében két taxi társaságot is felvásároltunk. (EST taxi, EXPO taxi) Az említett társaságok taxi gépkocsivezetőinek és nevezetes telefonszámainak átvétele, szerződött céges és magán rendelőinek folyamatos, korrekt kiszolgálása biztosította, hogy a TAXI4 gyorsan népszerűvé vált a céges, és a magánmegrendelők számára. Társaságunk rövid idő alatt a főváros és agglomerációja tekintetében meghatározó szerephez jutott a taxi szolgáltatás területén.

taxi4_flotta.jpg

A TAXI 4 jelenlegi taxisszolgáltatói létszáma – mely az egyre növekvő megrendelések számával arányosan növekszik - több, mint 350 fő. Jelen létszámmal átlagos nappali forgalom figyelembe vételével 5-15 percen belüli címre érkezéssel biztosítjuk a rendelések kiszolgálását a főváros és szomszédos települései viszonylatában.

Az egyre növekvő taxi rendelések mind jobb színvonalon történő pontos teljesítésének érdekében, több lépcsős felvételi rendszerben, kizárólag kiváló helyismerettel, több éves gyakorlattal, legalább egy idegen nyelv ismeretével rendelkező, pozitív emberi tulajdonságokkal bíró gépkocsivezetőket és taxisvállalkozókat foglalkoztatunk.
Zuglóban üzemelő diszpécserközpontunk infrastruktúrája a legkorszerűbb eszközökkel, hardverekkel, szoftverekkel felszerelt.

A Budapesten egyre sűrűbben tapasztalható közlekedési káosz okozta késedelmes címre érkezés kiküszöbölésére a TAXI 4 - utasainak gyors és pontos kiszolgálása érdekében - kiválóan működik együtt néhány meghatározó budapesti taxi társasággal. A partnercégek - viszonossági alapon - hasonlóan kedvező díjszabással és kulturált szolgáltatással segítenek abban, hogy utasaink taxi rendeléseit pontosan teljesítsük.

Diszpécsereink, telefonkezelőink kiemelkedő városismerettel, többségük idegen nyelvismerettel is rendelkezik. Általában több éves, „taxis” gyakorlati múlttal rendelkező kezelőket, diszpécsereket foglalkoztatunk, akiket a piac változásainak és a megrendelői igényeknek megfelelő folyamatos továbbképzésekkel, tanfolyamokkal segítünk munkájukban.
A számítógépes rendszerünkbe beérkező rendelések évekre visszamenően is előkereshetőek, az URH forgalmazás hangrögzítésre kerül, így az esetleges vitás kérdések eldöntése egyszerűen és gyorsan kivizsgálható.

Taxirendelői telefonszámaink:

4-444-444
06-20/4-444-444, 06-20/2-444-444
06-30/2-444-444, 06-70/2-444-444

 

taxi előrendelés

Közkívánatra

Régebbi rádiós reklámaink:További reklámainkat a TAXIREKLÁM menüpont alatt találja!

taxirendelés

címünk:
1141 Bp., Németpróna utca 35.
Megközelítés BKV-val:
Villamos: 3, 62.
Troli: 77, 82.
Busz: 7, 7gy., 24, 70, 73gy., 77, 173gy.

Általános e-mail cím:
taxi4@taxi4.hu

Kapcsolattartók

Pásztor Gábor
ügyvezető igazgató

Reif Zoltán
Értékesítési vezető (fuvarszervezés, marketing)
 
Harcsa Tamás
Műszaki vezető
 
Boronkay Béla
Területi képviselő